kolmapäev, mai 17, 2006

Jee jee!

Rõõmus on olla, sest emdaepäeva-pugimised on kõik alla võetud ja rohkemgi veel! 66,5 kg ja kokku siis juba 4 miinuskilo!
Viimasel ajal läheb nigu lepse reega. Kui muidugi pühapäevane ekslemine välja arvata, aga siis sõin ka hamburgerit ja kooki (punastan siinkohal). Järgnevatel päeval aitasid rohke veejoomine ja juurviljad-puuviljad-kana-kala jälle õigetele radadele. Kusjuures magu oleks nagu väiksemaks jäänud ja näljatunnet kui sellist peaaegu ei eksisteeri. Varem läks kohe süda pahaks, kui kõht tühi oli, nüüd nagu oskan seda tihedama söömisega ennetada, ehk siis vahepalasid õigel ajal võtta.
Sporti ega kepikõndi ega midagi taolist pole viimasel nädalal väga palju teha saanud, v.a eelmisel neljapäeval vist viimati, kuna nädalavahetusel külmetasin ja nüüd on nohu ja köha ja hääl käriseb, seoses sellega ka muidugi söögiisu eriti pole.
Nii et, ikka seesama kena võitluslaul:
Edasi jäneseparv, võite on meeletu arv!
Kätte need saad ainult siis vaenlase kui alistad!

Tuleb ainult selgeks teha, mis see vaenlane on, minul näiteks valimatu õgimine.

4 Comments:

  • Kuule, meil on ühine vaenlane. Kas saame tema alistamiseks ehk ühendada jõud?

    By Blogger luize, at 17 mai, 2006 10:44  

  • hee, lahe!:) ses mõttes, et ma pole ainuke:)
    alistamiseks on ainuke moodus see õgimine kontrolli alla saada ja kardinaalselt oma toitumisharjumusi muuta. See kõlab triviaalselt, aga nii ta on. Mina näiteks olen hakanud palju vähem kartulit ja makarone sööma, asendades need köögiviljadega. Samuti on portsud väiksemad, juurde ei võta reeglina (sest erandid ju kõik kinnitavad reeglit:P) ja magusat üldse (peaaegu) ei söö. V.a. harvaesinevad šoksisöömise hood, kui lihtsalt on selline vajadus peal, et tuleb võtta natuke. Siis püüan väikese Geišaga nt. leppida, või paari muu tükiga.
    Vett kaanin kõvasti.
    Aga alguses läks mul ka kaal aeglasemalt alla, tähtis on mitte alla anda!

    By Blogger Anu, at 17 mai, 2006 10:58  

  • šokolaadiga on nii, et Geishat võib metsikutes kogustes ära süüa aga nt tuleks võtta selline must šokolaad, milles kakaod on maksimaalselt. Sellise ära söönud, ei taha enam tükk aega magusat vaadatagi. Ühtlasi saab ka šokolaadiretseptorid täidetud :)

    By Blogger Triin :), at 17 mai, 2006 17:23  

  • Tubli, Anu!!!

    By Blogger Anneli, at 18 mai, 2006 17:53  

Postita kommentaar

<< Home