kolmapäev, juuli 26, 2006

miinus

mul on üks kilo läinud. Üks neist mis laagris sai juurde söödud.
See on nüüd lihtsalt puhas õnn, sest meeleolu on mul turtsakas ja paha tuju leevendab ikka söömine. Kõige hullem on see, et pahal tujul põhjust pole ja seega ei saa seda kuidagi nagu ellimineerida ka. Ilmselt on tegu suvestressiga, et peaks nagu rohkem tegema ja jaksama, sest on ju Suvi! Samas tahaks olla laisk ja mugav ja vedeleda nagu talvel lubatud on. Lisaks läheneb mühinal tööleminek ja lapse lasteaeda panek. Ohh, virin ja kiun. Teised võtavad stressiga alla, mina alati juurde.
Keperdamas ma käinud pole /vaatamata lubadustele/, olen hoopis rattaga sõitnud. Kakumäe ring teeb 25 kilti. Seda katsun üle päeva teha, sest mu mees on ka hirmus sportlikuks muutunud ja tahab hommikul ujumas käia :( Tegelikult ei saa selle vastu ju midagi olla, aga nüüd peame hommikusi trenniaegu jagama. Igal hommikul ühesõnaga ei saa.
Lisaks hakkasin hommikul õunaäädikavett jooma (pool liitrit vett ja 2 tl äädikat) ja tundub, et midagi see kiirendab nüüd küll.
Eks näis kuidas edasi.
Arbuusist on raske eemal olla.

Sildid:

3 Comments:

  • vat ma olen ka mõtlnud et ei anna, aga ta ikka vist annab... võiminakaeitea. no mitte niipalju küll kui maasikad aga siiski.

    maasikaid ma muidugi pugisin kah mõnuga. aga kuidas saab üldse arbuusist eemale hoida, ma ei saa aru. usun, et kui elaksin kusagil kus nad kasvavad, siis ma võiksinb küll taimetoitlaseks hakata ja ainult seda süüa. ma arvan. vist.

    By Blogger luize, at 26 juuli, 2006 13:56  

  • arbuusiga on see teema, et seda süüakse koguseliselt väga palju üldjuhul. Kõik oleks ok kui ma suudaks piiri tunda, pidada

    By Blogger Kajakas, at 26 juuli, 2006 14:49  

  • häh, kunagi ei saa olla liiga palju arbuusi. ainuke asi mis selle söömist pärsib, on hirm lõhki minna...

    aga kui palju see liiga palju ikkagi võiks olla? pool arbuusi? veerand? ma räägin siin ikka korralikust 8-kilosest arbuusist mitte mingist mugulast.

    By Blogger luize, at 27 juuli, 2006 11:02  

Postita kommentaar

<< Home