neljapäev, august 31, 2006

Ei tuhkagi

Minu seis on vana. Vist. Vist sellepärast, et ega ma täpselt teagi, kui palju kaal eelmisel nädalal näitas. Praegu aga vaja:
1. tervis korda saada (ravikuur lõpetada)
2. nutust ilma trotsides liikuda (oijee ... mulle on ju uusi dresse vaja .... tea kas nii suuri üldse leiabki)
3. üritada (kordan: üritada) mitte peale kella 19 süüa. Mõnel päeval on isegi õnnestunud. Aga mitte just eriti järjepidevalt.

2 Comments:

  • Su punkt liikumise kohta pani mind mõtlema, et tõesti - me kaebleme kogu aeg, et sööme liiga palju, aga tunduvalt harvem kurdame seda, et liigume liiga vähe. Nii. Läksin tegin praegu 20 kõhulihaste harjutust, sest seda ma ju ometi võin enda heaks teha, kuigi ma ei suuda peale 19 söömist ära jätta. Olekski nutikas teha nii, et alati kui peale seitset tahan midagi suhu pista, teen enne 20 kõhulihaste harjutust, ja siis söön. See toimib paraku ainult kodus :-)

    By Blogger Aari, at 31 august, 2006 14:25  

  • Liigutamine, jah. Muidugi.
    Tegelikult algas mul eile treneerimise-hooaeg. Esimene spinning, juhuu hüüavad mu tuharalihased täna.
    Ei ole hullu. Nüüd on vaja veel rõtm kätte saada, siis sujub. Muide, kui on kindel päevakava, noh näiteks treenimise näol, siis on lihtsam söömist ka sättida. Ja peale trenni ei tahagi eriti süüa enam. Närid natuke porgandit ja kogu moos.

    Ahjaa. Minu klubis (vaata www.avancia.ee) on neljapäeval avatud uste päev või kliendipäev ja treeningud tasuta. Ainult aja peab kirja panema. Aga seda siis kärmelt, kui soovijaid on, paistab et tuleb kibe hooaeg.

    By Blogger luize, at 05 september, 2006 10:08  

Postita kommentaar

<< Home