reede, august 25, 2006

Tagasi

Mõned kuud olin siit kadunud ja mõningatel põhjustel oli kaalulangetamine võimatu. Nüüd olen siis tagasi. Ma tean-tean, et tuleb kella ja sööki vaadata ning sporti teha, aga ... äh. Täna teen õhtusöögiks igatahes ühepajatoitu.

Kes Tartu inimestest õpetaks mulle puust ja punaselt, kuidas kepikõnnil keppidega vehkida? Moos. Võtaks selle ette, aga vot kardan et teen midagi äkki valesti.

4 Comments:

  • no ma just puust ja punaselt ei oska, aga põhimõte peaks olema nii, et nagu suusatamisel - asetad kepi jala kõrvale, st jalast ettepoole ei tohi, ja siis lükkad käe tahapoole sirgeks nii et kepp on maas. mul päris taha vist ei lähe, aga alla sirgeks küll.

    By Blogger Anu, at 25 august, 2006 16:33  

  • ja suht lõdvalt tuleb seda teha, keppi ei tohiks väga kõvasti pigistada. Muidu lähevad õlad pingesse ja see on jama. Seetõttu peaks olema kepid käe küljes nende nö poolkinda-sarnaste asjadega kinni. Säästukalaadsed kepid on ses mõttes jamad.

    By Blogger Kajakas, at 25 august, 2006 17:23  

  • Mmmmm, kassa selle Tartu-inimeste üleskutse all mõtled, et saaks Tartus kokku ja siis kõnniks?

    Mõte iseenesest polegi ju paha, aga ma ei ole näiteks ise ka pädev õpetama. Kindlasti oskavad aga seda instruktorid, kes igal nädalal korraldavad ühiskõndimisi. Minu meelest kolmapäeval on see päev. Ma ei ole ise küll kordagi käinud... :(

    Aga vaata sealt kepikõnni kodulehelt, seal peaks kõik kirjas olema.

    Võime ka kokku leppida, et sel kolmapäeval minek. Tartlased.

    By Blogger luize, at 28 august, 2006 11:26  

  • http://www.matkasport.ee/pages/Kepikondmismilleksjakuidas!OpenDocument

    seal on ka kirjeldatud kepikõndi

    By Blogger Anu, at 28 august, 2006 14:46  

Postita kommentaar

<< Home