kolmapäev, detsember 13, 2006

Raport eelmisest nädalatest

Olen laisk olnud ja pole viitsinud eelmise nädala kaalumistulemust kirja panna.
Vahepeal oli sünnipäev (palju süüa, palju juua), ninaoperatsioon (siin saab haiglas paremini süüa kui restoranis) ja muidu nõrkushetked (kebab, paar pain au chocolat'i) ja kaalujälgijate rühmas käimine lükkus aina edasi ja edasi..
Eelmine neljapäev võtsin siiski julguse kokku (kuna oli ju makstud) ja läksin pärast kahe nädalast pausi kohale. Juba enne kaalule ronimist vabandasin ette ja teha, et oli see ja see ja et ehk ikka väga palju pole juurde tulnud. Siin on sellised kaalud, kus ise numbrit ei näegi, sest see on tabloona pisikeselt ainult ülesmärkija juurde toodud. Tädi ise lohutas, et pole hullu ja ütles 2,1. Mina muidugi ei pööranud asjale tähelepanu, ja mõtlesin, et ta ytles et mu 3,4 maha läinud kilost on alles jäänud 2,1. Alles pärast päevikusse piiludes nägin, et kokku on hoopis nüüd 5,2 kg (sellepärast, et üks nädal enne tuli 300 grammi juurde) maha läinud. Oh seda rõõmu! :)
Tegelikult ei ole moraal see, et söö mida tahad ja ära märgi punkte ja kaal läheb alla. Ju mul siis seekord lihtsalt vedas:P