teisipäev, august 15, 2006

Jätkan (juurde võtmisega seekord)

10 august

Hommikuks ikka oma näkileibasid, lõunaks sõin ühe taldriku frikadellisuppi (imestan, et nii vähe, tavaliselt söön 2-3, aga magu vist väiksema kogusega harjunud, ei tea.. võibolla ei olnud kõht nii tühi) lisaks tahtsin süüa ühe kohupiimakreemi (metsamarjadega), avastasin, et see annab 143 kalorit, isegi suvaline jogurt annab 90-110, seega sõin ainult pool, ülejäänud sai Knut.
Õhtuks sõin viinamarju, õuna ja ühe porgandi.

PS. hommikusöök on meil a kell 11 ja lõuna 17-19 vahel, õhtusöök (milleks on tavaliselt puu-ja juurviljad) on kell 21-23

11 august

Hommik algas tavaliselt, lõunaks plaanisin suppi süüa, aga ma enam ei tahtnud, seega sõime paar võileiba ja ohtralt viinamarju.
Õhtul läks asi käest ära, kella 20 paiku, mõtlesime et vaatame mingit filmi (siin hakkab umbes 10-15nel kanalil 20.15 iga päev film), mitte midagi erilist ei olnud. Vaatasime siis mingit suvalist saksa filmi, aga mina käisin ikka Knutile peale, et lähme DVD-laenutusse. Mõeldud tehtud, no nii tühi. Suvi ju ometi, kas inimesed üldse väljas ei käi ja istuvad kodus ja vahivad filme ve? Pooli filme, mida ma lootsin, ei olnud üldse veel laenutuses ja pooled, mis mulle oleks meeldinud, olid juba väljas. Valisime 3 vanemat filmi (kuigi tahtsin uuemaid, aga neid ei olnud..)
Lisaks ostsime kõrpse (mingid lahjad sibula kõrpsud, 6 gr rasva ainult) ja natsosid (22% rasva 100 gr) ja mingit hot salsa kastet (kusjuures 0.1% rasva ainult). Ma sõin ainult pool pakki krõpse ja natuke natsosi. Lisaks ühe porgandi. Ahjaa, MezzoMixi jõin ka, umbes 300 ml (0% rasva, 43 kalorit/100ml).

12 august

Hommikuks herkulaputru ja 3 näkileivaviilu 3%lise parmasingiga.
Lõunaks lõhefileed (ahjus tehtud) ja salatit.
Õhtul käisime Reeperbahnil – 2 desperados õlut (tekiilaga) ja kebabi võileib, või mis iganes see on, saia vahel on salatit ja liha ja värki.. njamm..

13 august

Hommikuks näkivõileibu. (ärkasime kell 12.. seega lõunaks)
Rattasõit 10-12 km.
Õhtuks külmutuskapi-wok (see tähendab, et kõik mis külmutuskapis – pannile). Täna koosnes see paprikast, tomatist, oliividest, seentest, sibulast, piprakurkidest, mingist pisikesest tükist lihast, suitsuvorsti viiludest ja lahjast juustust. Juurde tops kodujuustu. Päris normaalne oli. Aga kindlasti ka kaloririkas :-(

14 august

Hommikul sõin 3 näkileiba, koolis vahepealaks kaks võileiba (kodust kaasa võetud).
Koju tulles sõin paar võileiba ja õhtuks sõime kanafileed ja suure kuhja lillkapsast ja kodujuustu.. Njammm..

15 august (kellelgi on täna sünnipäev, just meenus, kui seda kuupäeva kirjutasin..)

Tagasilöök -> juurde võtnud :D Need on need öised söömingud ja suitsuvorstid.. Hetkel siis kaal 80,2.

2 Comments:

  • see on vana tõde, et võileivad on saatanast:)
    samas pole ka mina suutnud neist loobuda...

    By Blogger Anu, at 15 august, 2006 13:38  

  • asi ei olegi niipalju mingis näkileiva võileivas, kui selles, et laupäeva öösel alkoholi tarbides, oli keset ööd kõht nii tühi, et ma ei suutnud kebabi putkast mööda minna..
    ja pühapäeval oli ju ka veel vaja "rammusat" pannirooga teha..

    By Blogger Mari-Leen Albers, at 15 august, 2006 16:43  

Postita kommentaar

<< Home