neljapäev, aprill 20, 2006

Uus algus

aruandekohuslane on hea olla, kohe suurem stiimul tervislikumaks toitumiseks :). ja toetusgrupp ikka ka, enam ei maadle yksi oma kilodega vaid on ka kaasvoitlejaid.
viimane paar aastat on pidev alla ja jalle juurde votmine olnud, aga maagilisest 60st allapoole pole kordagi onnestunud. ometi olid kord ju ilusad ajad kui ma 55 kaalusin. vahel ikka vaatan oma oranzhe skinny jeans'e ja motlen nende ilusate aegade peale. peaks need vist hoopis kylmkapi ukse kylge riputama :). niiet praegune kaal siis 66 ja eesmargiks 10 kilo alla votta.
koige raskem ongi see ohtune mitte soomine, mehele ju peaks tegema syya, noh mitte ei pea aga ilus oleks monikord. ja kuidas sa siis ise ei soo, seda enam et mees ytleb, et pole ma mingi paks. seegi hea vahemalt.
ja seda ka ei saa oelda, et yldse ei liigutaks ennast, iga paev rattaga toole ja koju, kokku u. 50 minutit paevas. selle peale kohe ei taha moeldagi kui ratta asemel auto oleks.
igatahes uus algus on nyyd tehtud ja see ongi pohiline.

2 Comments:

  • Tere ja jõudu siis!
    Mina hakkasin just üksäev mõtlema, et kui mitu korda olen ma selle kaaluasja kätte võtnud ja siis mõne aja pärast kõik unustanud. Või unustamine ei olegi see õige sõna, pigem on loobumine. Et ühel hetkel lihtsalt enam ei tee.

    Sellisel hetkel oleks kõige parem, kui keegi kinnitaks antud eesmärgi poole püüdlemist. Et pea ikka vastu!

    küllap kaalulangetajatest seda abi on. võimis.

    By Blogger luize, at 21 aprill, 2006 15:23  

  • See pükste naelutamine külmkapi uksele on väga hea mõte! Peaks ise sama tegema :D

    By Blogger Anneli, at 24 aprill, 2006 17:05  

Postita kommentaar

<< Home