kolmapäev, jaanuar 31, 2007

Investeerin rohelisse-punasesse-kollasesse

Nädal on möödunud märkamatult ja viinud endaga kaasa mittemidagiütlevad 300 grammi. Pole nüüd juba 4 nädalat KJsse jõudnud, plaanin homme minna, et asi päris unarusse ei jääks. Muidugi ei anna minu kaalulanguse tempo ikka korralikku KJ mõõtu välja, aga väga selle üle ei muretse ka. Peaasi, et läheb ja juurde ei tule.

Eile hakkasin mõtlema, et olen kaotanud igasuguse kire toiduvalmistamise vastu. Olen nagu selle faili ajust täitsa väljalülitanud. Õnneks on mu teisepoole viitsimine õhtuse menüüga tegeleda jälle mõnevõrra kasvanud, nii et lõpuks saab ikka pere söönuks.

Toitumisharjumused nagu oluliselt muutunud pole, sest shokolaadi ja 20% hapukoort meie kapist enam ammu ei leia. Kui aga meenutasin, milline on meie viimase aja tüüpiline ostunimekiri, siis julgen arvata, et u 60% toidueelarvest läheb kindlasti juur- ja puuviljade peale.
Näiteks oleme viimased nädal aega igal õhtul ühe ananassi ära söönud, Dole omad on iseäranis magusad, hommikuti läheb lisaks pudrule-võileibadele mitu kiivit, jupp kurki, salatilehti ja mõned tomatid, tööle võtan kaasa selleri- ja porgandipulki ning mõne õuna, lasteaiast tulles tahavad lapsed õuna, pirni ja paprikaribasid, õhtusöögi juurde kulub ikka porgandit, brokkolit, suvekõrvitsat, seeni või lillkapsast. Nii ta läheb.

1 Comments:

Postita kommentaar

<< Home