kolmapäev, veebruar 07, 2007

Nätaki!

Kõik algas sellest, et kuna eelmisel neljapäeval olid lapsed haiged ja lapsehoidja ka haige, jäi rühma minemata. Ja see oli neljas kord järjest, mis tähendab, et langesin välja ja pean uuesti liituma. Mõtlesin endamisi, et pole ju hullu, sest viimastel nädalatel on kaal rühmatagi kenasti langenud, aga oli ikka hullu küll, 800 grammi nätaki! juures, üldkadu -6.7. Ja ma ei kavatse sellega leppida! Tundub, et tuleb ikka rühma tagasi minna, et mingi piits kukla taga tiksuks. Äkki on kuskilt leida neid tasuta liitumise kuponge?

Mis siis juhtus? Distsipliin läks lihtsalt käest ära, tagantjärele arvutades ei olnudki päevane lisakalorite hulk väga suur, ca 600-800 kcal (400g tops jogurtit ühel õhtul, 2 võiga sepikut teisel, jäätis vahtrasiirupiga kolmandal) aga kaalulanguse nurjamiseks täiesti piisav.

Käisin üle pika aja ka kahel korral trennis, proovisin KalevSpas BodyBalance tundi - hästi mõnus oli küll ja treener Kristi ka asjalik ning värske, st pole teda varem kuskil figureerimas kohanud. KalevSpa suhteliselt väikese treeningsaali suureks plussiks on maast laeni aknad, mis avanevad otse pargile, lumesadu õhtuhämaruses pargitulede valguses on imeilus vaatepilt.