neljapäev, juuni 01, 2006

tervitus vapratele tinasõduritele

Kehv nädal paistab olema olnud. Ka minul. Asi on nullis, hea seegi. Sest tegelikult võiks olla hullem.
Ma tean ise küll mis ma valesti teinud olen. ma ei arvestanud punkte, ma ei joonud vett piisavalt. Kõndimas olen käinud kohe igal hommikul ja see võibolla on mind lisandunud grammidest ka päästnud. Tuju on ikkagi sellest tulemusest kehv. Eks ma katsun motivatsiooni üles korjata kusagilt. Ei mäleta ka kuhu ma ta jätsin.

Sildid:

4 Comments:

  • Äkki sellepärast, et kasvav kuu...
    Huvitav küll, et kui kehvasti läheb, siis kõigil korraga.
    Eks siis on oodata, et järgmisel nädalal oleme tublimad, vähemalt tahaks väga loota, et jätkub vastupidavust ja meelekindlust!

    By Blogger Anu, at 01 juuni, 2006 09:24  

  • on kasvav või? siis see võib vabalt põhjuseks olla, ma vähemalt lohutan ennast siis sellega :D, peaaasi, et see nüüd mu pealehakkamist ei kõigutaks

    By Blogger Kajakas, at 01 juuni, 2006 09:31  

  • Kasvab jah, sunnik! Ja seda veel poolteist nädalat. Aga sellest hoolimata, edasi jäneseparv!

    Tegelt, ma hakkan vaikselt kahtlustama, et kui ikka õhtul peale kuut mitte süüa või siis äärmisel juhul mingeid väga-väga-mitte-kaalu-lisavaid asju, siis on võimalik. Vähendada kaalu siis. Nagu minul kolm päeva on olnud.

    Sellega on ainult üks häda. Väga kaua ei ole võimalik seda mitte söömist harrastada, no vähemalt raske on. Ja päris nälgida ka ei tohi. Igavene häda.

    Ainuke lohutus on see, et kui läheb halvemini, siis läheb tõesti kõigil korraga, mulle tundub. Siis ongi hea võimalus laida mingeid meist mitte olenevaid põhjuseid. Nagu kuu.

    By Blogger luize, at 01 juuni, 2006 11:34  

  • On-on söömisega igavene häda. See on ka kõikide muude hädade põhjus:)
    Tegelikult on nii, et tuleb sellist üliväikest söömist harrastada ainult mõnda aega, ehk siis niikaua, kuni oled soovkaalu saavutanud. Mis siis edasi saab, seda ma ei tea:D
    Ma nagu mäletan, et kui olin 10 kg alla võtnud, siis jätkasin vanu söömisharrastusi, kuigi püüdsin piiri pidada igasuguste rasvaste ja maitsvate asjadega.
    Kaalujälgijatel on see nn tasakaalustamisprogramm või ma ei teagi, Kajakas kindlasti oskab täpsemalt öelda.

    By Blogger Anu, at 01 juuni, 2006 11:57  

Postita kommentaar

<< Home