kolmapäev, juuni 07, 2006

Põhimõtteliselt sama.

AGA! - ikkagi juurdetulnud kilod maas, seega vana ilus nr -5kg. Sest sel nädalavahetusel kordus miskitõttu sama, mis eelmisel - enesekontrolli puudumine ja suurenenud õgimine. Tõesti, vabalt võiks meid kutsuda söögisõltlasteks, sest isegi kui kontrollid ennast, mõtled ikka igasugustest hõrgutistest ja sellest, kuidas tahaks neid lihtlabaselt õgida, end täis puukida, tunda maitset kaua ja pidevalt jne.
Ja siis kui esmaspäev saabub, võtad end taas vaikselt kokku ja õnneks tulemuslikult. Kuigi pekki on naha vahel külluses endiselt, on ümbermõõdud siiski väheke vähenenud - ükspäev proovisin huvi pärast, kas teksad tulevad jalast ära nii, et nööpi ja lukku lahti ei tee - tulid küll:) No teksad olid muidugi madala värvliga...
Olgem siis tublid jänesed edasi ja katsugem suviste nädalavahetuste pidudepainetele vastu panna! Meil seisavadki nüüd ees pulmad (mitte enda omad) ja 50.a.-ne juubel(õnneks ka mitte enda oma:)) ja siis kohe varsti Horvaatia-reis, oh oleks seda tahtejõudu ja heas mõttes anoreksiku mõtlemist rohkem!:)
Ma ei saa aru, miks peab olema nii, et on 2 äärmust - söögisõltlased ja anorektikud... Tahaks seal vahepeal olla, nii, et ei peaks kaalule ega söömisele mõtlema... et oleks niisamagi sale:)

1 Comments:

  • oh ma olen nii tüdinud sellest sõltlaseks olemisest , aga no missa teed. Lohutust ju inimene vajab ;D

    By Blogger Kajakas, at 07 juuni, 2006 12:02  

Postita kommentaar

<< Home