neljapäev, juuni 15, 2006

Võin ka vist rahul olla

Vaatasin, et kui siin liitusin, oli kaaluks 77,1kg. Vahepealsete masendustega tõusis see 79,9ni ja olin juba käega löömas, et ega enam ikka alla ei saa.
Täna siis astusin huvi pärast üle pika aja kaalule- 77,9kg. Vähemalt sellest, mis vahepeal juurde on tulnud, olen osa maha saanud. Hea seegi eks?

Tunnen, et jälle tööl olemine mõjub mulle hästi. Kui vähegi ilma on, siis lähen sinna jala (varem sõitsin ühe peatusevahe bussiga), lifti asemel lähen trepist kolmandale korrusele ja veeklaas on alati laual. Iseasi muidugi, kas seal ka midagi sees on, aga viimasel ajal teen edusamme. Ning lõunaks ei käi enam kõrvalasuvast kohvikust pirukaid võtmas, vaid jalutan natukene kaugemale poodi, ostan midagi kasulikumat.
Eile näiteks avastasin enda jaoks rohelise tee jogurti (mis firma, ei mäleta) ning hoolimata eelarvamustest oli see tohutult hea.
Ometi tunnen, et pean oma söömisharjumused veelkord üle vaatama, sest kiirustades kipub hommikusöök napiks jääma ning lõunagi saab söödud nö käigu pealt, kuid midagi sooja peaks ikka päeva jooksul ju sööma, kaua sa ikka Hiinakapsa salati peal elad.

Eile käisin ravimtaimede näitusel, kus konsulteeris proviisor Saima Siimisker. Saima on lihtsalt nii fantastiline naine, et temaga võikski rääkima jääda. Igatahes sain sealt innustust juurde, neil toimuvad iga kuu esimesel esmaspäeval tervisekoosolekud, kus ta muuhulgas räägib ka toitumisest. Plaanin juuli algul minna, sest ise tahaks ka üle kaheksakümneselt niisama kõbus olla kui tema. Tunnen, et sellelt naiselt on mida õppida.

2 Comments:

  • Väga tubli!
    Sooja söögi koha pealt ütlen, et korra päevas ikka peaks korralik söök olema. Ma mõtlen siin lõunasööki, mitte hommikust putru. Aga siis mitte väga palju ja mitte rasvast muidugi. Ise olen PÜÜDNUD kinni pidada põhimõttest, et ei söö enne, kui kõht on tühi... Ma loodan vähemalt et see on mõistlik nõuanne.

    By Blogger luize, at 15 juuni, 2006 14:24  

  • Mul on tööl kotiga kaasas alati porgandid, näksin neid, kui millegi järgi isu tuleb.
    Täna võtsin isegi kodust ühepajatoidu kaasa, nii et korralik söök sai ka. Ma praegu sellisel lainel, et kõik tuleb nagu lennult, iseasi, kui kaua see kestab.
    Aga just käisime sõbrannaga lapsi jalutamas ning tema ütles, et kuule Anniki, sa oled kõhnemaks jäänud. Vau, vähemalt keegi märkab, motivatsioon seegi.
    Ning kui nädal tagasi Viru juures KIPil käisin, siis otsin omal püksirihma. Kuna see oli tiba suur, pidin ühe augu juurde tegema. Ja näe imet, täna hakkasid jälle püksid alla vajuma, tegin veel ühe augu juurde, et koomale tõmmata. Võibolla venisid lihtsalt püksid välja, aga innustab see ka :D

    By Blogger Ann, at 15 juuni, 2006 19:08  

Postita kommentaar

<< Home